Huizenprijzen en de huizenmarkt in Hauwert

Begrijp de huizenprijzen in Hauwert met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Hauwert

Hauwert is een plaats in de gemeente Medemblik. Deze plaats telt volgens het CBS 44.455 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hauwert. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 684.217 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 684.217
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Hauwert

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hauwert is 18 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hauwert moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Hauwert.

Woningen recent verkocht in Hauwert

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hauwert. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hauwert.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hauwert. Een eengezinswoning in Hauwert komt het meest (69%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 12% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hauwert

In Hauwert wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hauwert

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hauwert (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Hauwert

Starterswoningen in Hauwert zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Hauwert zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hauwert zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Hauwert? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Hauwert

Wil je een huis kopen in Hauwert? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hauwert . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hauwert alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hauwert.

Bekijk alle koopwoningen in Hauwert. Zoek je huurwoning in Hauwert? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Hauwert

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hauwert is 3.610 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.425 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Hauwert

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hauwert vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Hauwert

Hauwert bestaat uit 13 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.