De Huizenmarkt in Harkema (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Harkema

Woningmarkt Harkema

Harkema is een plaats in de gemeente Achtkarspelen. Deze plaats telt volgens het CBS 32.610 inwoners. Momenteel staan er 10 woningen te koop en zijn er recent 20 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Harkema. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 408.148 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 10
Woningen recent verkocht 20
Gemiddelde vraagprijs € 408.148
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Harkema

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Harkema is 27 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Harkema moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Harkema.

Woningen recent verkocht in Harkema

Er zijn recent 20 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Harkema. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Harkema.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Harkema. Een eengezinswoning in Harkema komt het meest (89%) voor. Daarna komt een villa met 2% het meest voor.

Gezinssamenstelling Harkema

In Harkema wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Harkema

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Harkema (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Harkema
Binnenring: Nederland

Harkema waar ligt dat?

Woningen te koop Harkema

Wil je een huis kopen in Harkema? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Harkema . Er staan momenteel 10 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Harkema alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Harkema.

Bekijk hier alle koopwoningen in Harkema. Zoek je huurwoning in Harkema? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Harkema

Starterswoningen in Harkema zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Harkema zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Harkema zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Harkema? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Harkema

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Harkema is 2.693 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.840 euro).

Leeftijden Harkema

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Harkema vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Harkema

Harkema bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.