Huizenprijzen en de huizenmarkt in Grafhorst

Begrijp de huizenprijzen in Grafhorst met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Grafhorst

Grafhorst is een plaats in de gemeente Kampen. Deze plaats telt volgens het CBS 53.250 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Grafhorst. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 522.388 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 522.388
Percentage gezinnen met kinderen 49%

Verkoopduur woningen in Grafhorst

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Grafhorst is 41 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Grafhorst kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Grafhorst

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Grafhorst. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Grafhorst.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Grafhorst. Een eengezinswoning in Grafhorst komt het meest (93%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 3% het meest voor.

Gezinssamenstelling Grafhorst

In Grafhorst wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Grafhorst

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Grafhorst (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Grafhorst

Starterswoningen in Grafhorst zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Grafhorst zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Grafhorst zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Grafhorst? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Grafhorst

Wil je een huis kopen in Grafhorst? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Grafhorst . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Grafhorst alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Grafhorst.

Bekijk alle koopwoningen in Grafhorst. Zoek je huurwoning in Grafhorst? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Grafhorst

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Grafhorst is 3.369 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.296 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Grafhorst

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Grafhorst vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Grafhorst

Grafhorst bestaat uit 8 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.