De Huizenmarkt in Grafhorst (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Grafhorst

Woningmarkt Grafhorst

Grafhorst is een plaats in de gemeente Kampen. Deze plaats telt volgens het CBS 53.250 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Grafhorst. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 569.918 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 569.918
Percentage gezinnen met kinderen 49%

Verkoopduur woningen in Grafhorst

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Grafhorst is 48 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Grafhorst kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Grafhorst

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Grafhorst. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Grafhorst.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Grafhorst. Een eengezinswoning in Grafhorst komt het meest (93%) voor. Daarna komt een villa met 3% het meest voor.

Gezinssamenstelling Grafhorst

In Grafhorst wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Grafhorst

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Grafhorst (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Grafhorst
Binnenring: Nederland

Grafhorst waar ligt dat?

Woningen te koop Grafhorst

Wil je een huis kopen in Grafhorst? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Grafhorst . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Grafhorst alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Grafhorst.

Bekijk hier alle koopwoningen in Grafhorst. Zoek je huurwoning in Grafhorst? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Grafhorst

Starterswoningen in Grafhorst zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Grafhorst zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Grafhorst zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Grafhorst? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Grafhorst

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Grafhorst is 3.204 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.618 euro).

Leeftijden Grafhorst

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Grafhorst vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Grafhorst

Grafhorst bestaat uit 8 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.