logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Pinkenwei in Gouda

Begrijp de huizenprijzen in Pinkenwei te Gouda met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Pinkenwei te Gouda

Pinkenwei is een straat in de plaats Gouda binnen de gemeente Gouda . Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Pinkenwei in Gouda. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 629.045
Percentage gezinnen met kinderen 55%

Verkoopduur woningen in Pinkenwei

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Pinkenwei is 8 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Pinkenwei moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Pinkenwei.

Woningen recent verkocht in Pinkenwei

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Pinkenwei. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Pinkenwei.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Pinkenwei. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Pinkenwei. Een villa in Pinkenwei komt het meest (100%) voor.

Gezinssamenstelling Pinkenwei

In Pinkenwei wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Pinkenwei

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Pinkenwei (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Pinkenwei te Gouda

Starterswoningen in Pinkenwei te Gouda zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Pinkenwei te Gouda zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Pinkenwei te Gouda zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Pinkenwei te Gouda? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Pinkenwei te Gouda

Wil je een huis kopen in Pinkenwei te Gouda? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Pinkenwei te Gouda . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Pinkenwei alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Pinkenwei.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Pinkenwei te Gouda.

Bekijk alle koopwoningen in Pinkenwei te Gouda. Zoek je huurwoning in Pinkenwei te Gouda? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Pinkenwei

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Pinkenwei is 4.362 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (4.024 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Pinkenwei

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Pinkenwei vergeleken met de rest van Nederland.

Alle woningen van Pinkenwei in Gouda

Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht in Pinkenwei te Gouda.

Adres Postcode Status
Pinkenwei 1 2809 RZ Nog niet te koop
Pinkenwei 5 2809 RZ Nog niet te koop
Pinkenwei 3 2809 RZ Nog niet te koop
Pinkenwei 6 2809 RZ Nog niet te koop
Pinkenwei 4 2809 RZ Nog niet te koop
Pinkenwei 2 2809 RZ Nog niet te koop