Huizenmarkt Zuidbuurt in Zoeterwoude (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Zuidbuurt

Woningmarkt Zuidbuurt

Zuidbuurt is een buurt in de wijk Zuidbuurt en plaats Zoeterwoude binnen de gemeente Zoeterwoude. Deze buurt telt volgens het CBS 395 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zuidbuurt. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 663.948 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 663.948
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Zuidbuurt

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Zuidbuurt is 54 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Zuidbuurt kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Zuidbuurt

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zuidbuurt. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Zuidbuurt.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Zuidbuurt. Een eengezinswoning in Zuidbuurt komt het meest (56%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 16% het meest voor.

Gezinssamenstelling Zuidbuurt

In Zuidbuurt wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Zuidbuurt

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Zuidbuurt (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Zuidbuurt
Binnenring: Nederland

Zuidbuurt waar ligt dat?

Woningen te koop Zuidbuurt

Wil je een huis kopen in Zuidbuurt? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Zuidbuurt . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Zuidbuurt alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Zuidbuurt.

Bekijk hier alle koopwoningen in Zuidbuurt. Zoek je huurwoning in Zuidbuurt? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Zuidbuurt

Starterswoningen in Zuidbuurt zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Zuidbuurt zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Zuidbuurt zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Zuidbuurt? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Zuidbuurt

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Zuidbuurt is 4.964 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (4.839 euro).

Leeftijden Zuidbuurt

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Zuidbuurt vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Zuidbuurt

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Zuidbuurt. De buurt zelf valt binnen de wijk Zuidbuurt in de gemeente Zoeterwoude.

Zuidbuurt

Alle straten van Zuidbuurt

Zuidbuurt bestaat uit 3 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.