Huizenmarkt Rijnegom in Zoeterwoude (januari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Rijnegom

Woningmarkt Rijnegom

Rijnegom is een buurt in de wijk Zoeterwoude-Rijndijk en plaats Zoeterwoude binnen de gemeente Zoeterwoude. Deze buurt telt volgens het CBS 2.775 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Rijnegom. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 400.649 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 400.649
Percentage gezinnen met kinderen 43%

Verkoopduur woningen in Rijnegom

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Rijnegom is 8 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Rijnegom moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Rijnegom.

Woningen recent verkocht in Rijnegom

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Rijnegom. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Rijnegom.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Rijnegom. Een eengezinswoning in Rijnegom komt het meest (94%) voor. Daarna komt een villa met 2% het meest voor.

Gezinssamenstelling Rijnegom

In Rijnegom wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Rijnegom

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Rijnegom (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Rijnegom
Binnenring: Nederland

Rijnegom waar ligt dat?

Woningen te koop Rijnegom

Wil je een huis kopen in Rijnegom? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Rijnegom . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Rijnegom alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Rijnegom.

Bekijk hier alle koopwoningen in Rijnegom. Zoek je huurwoning in Rijnegom? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Rijnegom

Starterswoningen in Rijnegom zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Rijnegom zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Rijnegom zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Rijnegom? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Rijnegom

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Rijnegom is 4.254 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.039 euro).

Leeftijden Rijnegom

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Rijnegom vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Rijnegom

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Rijnegom. De buurt zelf valt binnen de wijk Zoeterwoude-Rijndijk in de gemeente Zoeterwoude.

Rijnegom Oosthoek Meerburg De Goede Herder Industriegebied Grote Polder Industriegebied Barrepolder Hoge Rijndijk Noord Hoge Rijndijk Oost

Alle straten van Rijnegom

Rijnegom bestaat uit 16 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.