Huizenprijzen en de huizenmarkt Herwen in Herwen

Begrijp de huizenprijzen in Herwen Zevenaar met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Herwen Zevenaar

Herwen is een buurt in de wijk Herwen en plaats Herwen binnen de gemeente Zevenaar. Deze buurt telt volgens het CBS 1.020 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Herwen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 412.783 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 412.783
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Herwen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Herwen is 28 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Herwen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Herwen.

Woningen recent verkocht in Herwen

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Herwen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Herwen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Herwen. Een eengezinswoning in Herwen komt het meest (87%) voor. Daarna komt een villa met 4% het meest voor.

Gezinssamenstelling Herwen

In Herwen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Herwen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Herwen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Herwen Zevenaar

Starterswoningen in Herwen Zevenaar zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Herwen Zevenaar zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Herwen Zevenaar zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Herwen Zevenaar? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Herwen Zevenaar

Wil je een huis kopen in Herwen Zevenaar? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Herwen Zevenaar . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Herwen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Herwen.

Bekijk alle koopwoningen in Herwen Zevenaar. Zoek je huurwoning in Herwen Zevenaar? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Herwen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Herwen is 2.241 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.523 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Herwen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Herwen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Herwen

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Herwen. De buurt zelf valt binnen de wijk Herwen in de gemeente Zevenaar.

Herwen Buitengebied Herwen

Alle straten van Herwen

Herwen bestaat uit 15 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.