Noorderham

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Noorderham

Een eerste blik op Noorderham

Noorderham is een buurt in de gemeente Zaanstad. Deze buurt telt volgens het CBS 9.345 inwoners. Momenteel staan er 7 woningen te koop en zijn er recent 30 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Noorderham. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 332.192 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 7
Woningen recent verkocht 30
Gemiddelde vraagprijs € 332.192
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Noorderham

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Noorderham is 13 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Noorderham moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Noorderham.

Woningen recent verkocht in Noorderham

Er zijn recent 30 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Noorderham. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Noorderham.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Noorderham. Een galerijflat in Noorderham komt het meest (76%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 21% het meest voor.

Gezinssamenstelling Noorderham

In Noorderham wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Noorderham

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Noorderham (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Noorderham
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Noorderham

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Noorderham vergeleken met de Zaanstad en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Noorderham

Wil je een huis kopen in Noorderham? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Noorderham . Er staan momenteel 7 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Noorderham alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Noorderham.

Zoek je huurwoning in Noorderham? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Noorderham.

Huizenprijzen in Noorderham

Starterswoningen in Noorderham zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Noorderham zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Noorderham zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Noorderham? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Noorderham

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Noorderham is 2.886 euro. Dit is een lichte stijging vergeleken met vorige jaar (2.865 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Noorderham is redelijk gelijk vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Noorderham

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Noorderham vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Noorderham

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Noorderham. De buurt zelf valt binnen de wijk Krommenie West in de gemeente Zaanstad.

Zuiderham Noorderham Krommeniedijk Willis

Alle straten van Noorderham

Noorderham bestaat uit 41 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen