De Huizenmarkt gemeente Westvoorne (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Westvoorne

Woningmarkt Westvoorne

Westvoorne is een gemeente in de provincie Zuid-Holland. Deze gemeente telt volgens het CBS 14.505 inwoners. Momenteel staan er 88 woningen te koop en zijn er recent 52 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Westvoorne. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 88
Woningen recent verkocht 52
Gemiddelde vraagprijs € 861.905
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Westvoorne

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Westvoorne is 36 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Westvoorne kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Westvoorne

Er zijn recent 52 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Westvoorne. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Westvoorne.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Westvoorne. Een eengezinswoning in Westvoorne komt het meest (46%) voor. Daarna komt een villa met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Westvoorne

In Westvoorne wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Westvoorne

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Westvoorne (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Westvoorne
Binnenring: Nederland

Westvoorne waar ligt dat?

Woningen te koop Westvoorne

Wil je een huis kopen in Westvoorne? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Westvoorne . Er staan momenteel 88 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Westvoorne alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Westvoorne.

Bekijk hier alle koopwoningen in Westvoorne. Zoek je huurwoning in Westvoorne? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Westvoorne

Starterswoningen in Westvoorne zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Westvoorne zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Westvoorne zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Westvoorne? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Westvoorne

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Westvoorne is 4.420 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.719 euro).

Leeftijden Westvoorne

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Westvoorne vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Westvoorne

De gemeente Westvoorne telt 3 plaatsen.

Oostvoorne Rockanje Tinte

Alle wijken van Westvoorne

Westvoorne bestaat uit 2 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.