Huizenmarkt Westervoort-Lange Maat en Hoogeind in Westervoort (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Westervoort-Lange Maat en Hoogeind

Woningmarkt Westervoort-Lange Maat en Hoogeind

Westervoort-Lange Maat en Hoogeind is een buurt in de wijk 00 en plaats Westervoort binnen de gemeente Westervoort. Deze buurt telt volgens het CBS 15.015 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 15 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Westervoort-Lange Maat en Hoogeind. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 321.492 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 15
Gemiddelde vraagprijs € 321.492
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Westervoort-Lange Maat en Hoogeind

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Westervoort-Lange Maat en Hoogeind is 31 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Westervoort-Lange Maat en Hoogeind moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Westervoort-Lange Maat en Hoogeind.

Woningen recent verkocht in Westervoort-Lange Maat en Hoogeind

Er zijn recent 15 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Westervoort-Lange Maat en Hoogeind. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Westervoort-Lange Maat en Hoogeind.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Westervoort-Lange Maat en Hoogeind. Een eengezinswoning in Westervoort-Lange Maat en Hoogeind komt het meest (85%) voor. Daarna komt een benedenwoning met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Westervoort-Lange Maat en Hoogeind

In Westervoort-Lange Maat en Hoogeind wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Westervoort-Lange Maat en Hoogeind

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Westervoort-Lange Maat en Hoogeind (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Westervoort-Lange Maat en Hoogeind
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Westervoort-Lange Maat en Hoogeind

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Westervoort-Lange Maat en Hoogeind vergeleken met de Westervoort en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Westervoort-Lange Maat en Hoogeind waar ligt dat?

Woningen te koop Westervoort-Lange Maat en Hoogeind

Wil je een huis kopen in Westervoort-Lange Maat en Hoogeind? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Westervoort-Lange Maat en Hoogeind . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Westervoort-Lange Maat en Hoogeind alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Westervoort-Lange Maat en Hoogeind.

Bekijk hier alle koopwoningen in Westervoort-Lange Maat en Hoogeind. Zoek je huurwoning in Westervoort-Lange Maat en Hoogeind? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Westervoort-Lange Maat en Hoogeind

Starterswoningen in Westervoort-Lange Maat en Hoogeind zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Westervoort-Lange Maat en Hoogeind zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Westervoort-Lange Maat en Hoogeind zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Westervoort-Lange Maat en Hoogeind? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Westervoort-Lange Maat en Hoogeind

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Westervoort-Lange Maat en Hoogeind is 3.217 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.570 euro).

Leeftijden Westervoort-Lange Maat en Hoogeind

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Westervoort-Lange Maat en Hoogeind vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Westervoort-Lange Maat en Hoogeind

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Westervoort-Lange Maat en Hoogeind. De buurt zelf valt binnen de wijk 00 in de gemeente Westervoort.

Westervoort Westervoort-Broeklanden Westervoort-Lange Maat en Hoogeind De Leigraaf-De Steenderens De Ganzepoel-Schans Verspreide huizen Westervoort

Alle straten van Westervoort-Lange Maat en Hoogeind

Westervoort-Lange Maat en Hoogeind bestaat uit 33 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.