De Huizenmarkt gemeente Westervoort (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Westervoort

Voor deze informatiepagina is helaas nog maar beperkte data beschikbaar. Niet alle velden en grafieken zullen daarom getoond worden.

Woningmarkt Westervoort

Westervoort is een gemeente in de provincie Gelderland. Momenteel staan er 36 woningen te koop en zijn er recent 81 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Westervoort. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland. De gemiddelde WOZ-waarde van Amsterdam in 2021 is € 385.041.

Woningen te koop 36
Woningen recent verkocht 81
Gemiddelde vraagprijs € 353.505
Gemiddelde WOZ-waarde (2021) € 385.041

Verkoopduur woningen in Westervoort

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Westervoort is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Westervoort moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Westervoort.

Woningen recent verkocht in Westervoort

Er zijn recent 81 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Westervoort. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Westervoort.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Westervoort. Een eengezinswoning in Westervoort komt het meest (73%) voor. Daarna komt een benedenwoning met 10% het meest voor.

Westervoort waar ligt dat?

Woningen te koop Westervoort

Wil je een huis kopen in Westervoort? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Westervoort . Er staan momenteel 36 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Westervoort alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Westervoort.

Bekijk hier alle koopwoningen in Westervoort. Zoek je huurwoning in Westervoort? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Westervoort

Starterswoningen in Westervoort zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Westervoort zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Westervoort zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Westervoort? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Westervoort

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Westervoort is 3.049 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.633 euro).

Plaatsen binnen gemeente Westervoort

De gemeente Westervoort telt 1 plaats.

Westervoort