Huizenmarkt Glastuinbouwgebied in De Kwakel (januari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Glastuinbouwgebied

Woningmarkt Glastuinbouwgebied

Glastuinbouwgebied is een wijk in de plaats De Kwakel binnen de gemeente Uithoorn. Deze wijk telt volgens het CBS 315 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Glastuinbouwgebied. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 943.481 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 943.481
Percentage gezinnen met kinderen 45%

Verkoopduur woningen in Glastuinbouwgebied

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Glastuinbouwgebied is nog onbekend.

Woningen recent verkocht in Glastuinbouwgebied

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Glastuinbouwgebied. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Glastuinbouwgebied.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Glastuinbouwgebied. Een villa in Glastuinbouwgebied komt het meest (38%) voor. Daarna komt een bungalow met 38% het meest voor.

Gezinssamenstelling Glastuinbouwgebied

In Glastuinbouwgebied wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Glastuinbouwgebied

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Glastuinbouwgebied (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Glastuinbouwgebied
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Glastuinbouwgebied

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Glastuinbouwgebied vergeleken met de Uithoorn en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Glastuinbouwgebied waar ligt dat?

Woningen te koop Glastuinbouwgebied

Wil je een huis kopen in Glastuinbouwgebied? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Glastuinbouwgebied . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Glastuinbouwgebied alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Glastuinbouwgebied.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Glastuinbouwgebied.

Bekijk hier alle koopwoningen in Glastuinbouwgebied. Zoek je huurwoning in Glastuinbouwgebied? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Glastuinbouwgebied

Starterswoningen in Glastuinbouwgebied zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Glastuinbouwgebied zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Glastuinbouwgebied zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Glastuinbouwgebied? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Glastuinbouwgebied

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Glastuinbouwgebied is 4.156 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.629 euro).

Leeftijden Glastuinbouwgebied

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Glastuinbouwgebied vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Glastuinbouwgebied

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Glastuinbouwgebied? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Glastuinbouwgebied

Glastuinbouwgebied