Odiliapeel

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Odiliapeel

Een eerste blik op Odiliapeel

Odiliapeel is een buurt in de gemeente Uden. Deze buurt telt volgens het CBS 1.985 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Odiliapeel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 355.361 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 7
Gemiddelde vraagprijs € 355.361
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Odiliapeel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Odiliapeel is 62 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Odiliapeel kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Odiliapeel

Er zijn recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Odiliapeel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Odiliapeel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Odiliapeel. Een eengezinswoning in Odiliapeel komt het meest (75%) voor. Daarna komt een bungalow met 12% het meest voor.

Gezinssamenstelling Odiliapeel

In Odiliapeel wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Odiliapeel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Odiliapeel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Odiliapeel
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Odiliapeel

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Odiliapeel vergeleken met de Uden en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Odiliapeel

Wil je een huis kopen in Odiliapeel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Odiliapeel . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Odiliapeel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Odiliapeel.

Zoek je huurwoning in Odiliapeel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Odiliapeel.

Huizenprijzen in Odiliapeel

Starterswoningen in Odiliapeel zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Odiliapeel zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Odiliapeel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Odiliapeel? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Odiliapeel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Odiliapeel is 2.581 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.487 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Odiliapeel is redelijk gelijk vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Odiliapeel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Odiliapeel vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Odiliapeel

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Odiliapeel. De buurt zelf valt binnen de wijk Odiliapeel in de gemeente Uden.

Odiliapeel Buitengebied-Odiliapeel

Alle straten van Odiliapeel

Odiliapeel bestaat uit 24 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen