Vries

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Vries

Een eerste blik op Vries

Vries is een buurt in de gemeente Tynaarlo. Deze buurt telt volgens het CBS 4.130 inwoners. Momenteel staan er 12 woningen te koop en zijn er recent 25 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Vries. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 470.899 euro. Dit is gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 12
Woningen recent verkocht 25
Gemiddelde vraagprijs € 470.899
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Vries

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Vries is 31 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Vries moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Vries.

Woningen recent verkocht in Vries

Er zijn recent 25 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Vries. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Vries.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Vries. Een eengezinswoning in Vries komt het meest (67%) voor. Daarna komt een benedenwoning met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Vries

In Vries wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Vries

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Vries (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Vries
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Vries

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Vries vergeleken met de Tynaarlo en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Vries

Wil je een huis kopen in Vries? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Vries . Er staan momenteel 12 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Vries alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Vries.

Zoek je huurwoning in Vries? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Vries.

Huizenprijzen in Vries

Starterswoningen in Vries zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Vries zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Vries zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Vries? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Vries

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Vries is 2.562 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.352 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Vries is redelijk gelijk vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Vries

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Vries vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Vries

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Vries. De buurt zelf valt binnen de wijk Vries in de gemeente Tynaarlo.

Vries Verspreide huizen Vries

Alle straten van Vries

Vries bestaat uit 76 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen