Alle woningmarktinfo Buitengebied Zuiddorpe

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Buitengebied Zuiddorpe

Een eerste blik op Buitengebied Zuiddorpe

Buitengebied Zuiddorpe is een buurt in de gemeente Terneuzen. Deze buurt telt volgens het CBS 180 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Buitengebied Zuiddorpe. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 474.170 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 474.170
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Buitengebied Zuiddorpe

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Buitengebied Zuiddorpe is 9 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Buitengebied Zuiddorpe moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Buitengebied Zuiddorpe.

Woningen recent verkocht in Buitengebied Zuiddorpe

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Buitengebied Zuiddorpe. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Buitengebied Zuiddorpe.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Buitengebied Zuiddorpe. Een eengezinswoning in Buitengebied Zuiddorpe komt het meest (57%) voor. Daarna komt een bungalow met 21% het meest voor.

Gezinssamenstelling Buitengebied Zuiddorpe

In Buitengebied Zuiddorpe wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Buitengebied Zuiddorpe

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Buitengebied Zuiddorpe (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Buitengebied Zuiddorpe
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Buitengebied Zuiddorpe

Wil je een huis kopen in Buitengebied Zuiddorpe? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Buitengebied Zuiddorpe . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Buitengebied Zuiddorpe alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Buitengebied Zuiddorpe.

Zoek je huurwoning in Buitengebied Zuiddorpe? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Buitengebied Zuiddorpe.

Huizenprijzen in Buitengebied Zuiddorpe

Starterswoningen in Buitengebied Zuiddorpe zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Buitengebied Zuiddorpe zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Buitengebied Zuiddorpe zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Buitengebied Zuiddorpe? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Buitengebied Zuiddorpe

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Buitengebied Zuiddorpe is 3.790 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.035 euro).

Leeftijden Buitengebied Zuiddorpe

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Buitengebied Zuiddorpe vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Buitengebied Zuiddorpe

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Buitengebied Zuiddorpe. De buurt zelf valt binnen de wijk Buitengebied Zuiddorpe in de gemeente Terneuzen.

Buitengebied Zuiddorpe

Alle straten van Buitengebied Zuiddorpe

Buitengebied Zuiddorpe bestaat uit 17 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen