Huizenprijzen en de huizenmarkt in gemeente Rijswijk

Begrijp de huizenprijzen in gemeente Rijswijk met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in gemeente Rijswijk

Rijswijk is een gemeente in de provincie Zuid-Holland. Deze gemeente telt volgens het CBS 50.655 inwoners. Momenteel staan er 101 woningen te koop en zijn er recent 358 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Rijswijk. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland. De gemiddelde WOZ-waarde van Amsterdam in 2021 is € 298.373.

Woningen te koop 101
Woningen recent verkocht 358
Gemiddelde vraagprijs € 450.534
Gemiddelde WOZ-waarde (2021) € 298.373
Percentage gezinnen met kinderen 30%

Verkoopduur woningen in Rijswijk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Rijswijk is 18 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Rijswijk moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Rijswijk.

Woningen recent verkocht in Rijswijk

Er zijn recent 358 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Rijswijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Rijswijk.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Rijswijk. Een portiekflat in Rijswijk komt het meest (36%) voor. Daarna komt een galerijflat met 19% het meest voor.

Gezinssamenstelling Rijswijk

In Rijswijk wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Rijswijk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Rijswijk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in gemeente Rijswijk

Starterswoningen in gemeente Rijswijk zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in gemeente Rijswijk zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in gemeente Rijswijk zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in gemeente Rijswijk? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop gemeente Rijswijk

Wil je een huis kopen in gemeente Rijswijk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in gemeente Rijswijk . Er staan momenteel 101 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Rijswijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Rijswijk.

Bekijk alle koopwoningen in gemeente Rijswijk. Zoek je huurwoning in gemeente Rijswijk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Rijswijk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Rijswijk is 3.736 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.690 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Rijswijk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Rijswijk vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Rijswijk

De gemeente Rijswijk telt 1 plaats.

Rijswijk

Wijken van Rijswijk

Rijswijk bestaat uit 10 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.