logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Abdij in Middelburg

Begrijp de huizenprijzen in Abdij Middelburg met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Abdij Middelburg

Abdij is een buurt in de wijk Binnenstad en plaats Middelburg binnen de gemeente Middelburg. Deze buurt telt volgens het CBS 7.010 inwoners. Momenteel staan er 15 woningen te koop en zijn er recent 18 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Abdij. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 516.811 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 15
Woningen recent verkocht 18
Gemiddelde vraagprijs € 516.811
Percentage gezinnen met kinderen 14%

Verkoopduur woningen in Abdij

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Abdij is 27 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Abdij moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Abdij.

Woningen recent verkocht in Abdij

Er zijn recent 18 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Abdij. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Abdij.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Abdij. Een eengezinswoning in Abdij komt het meest (29%) voor. Daarna komt een herenhuis met 26% het meest voor.

Gezinssamenstelling Abdij

In Abdij wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Abdij

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Abdij (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Abdij Middelburg

Starterswoningen in Abdij Middelburg zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Abdij Middelburg zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Abdij Middelburg zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Abdij Middelburg? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Abdij Middelburg

Wil je een huis kopen in Abdij Middelburg? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Abdij Middelburg . Er staan momenteel 15 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Abdij alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Abdij.

Bekijk alle koopwoningen in Abdij Middelburg. Zoek je huurwoning in Abdij Middelburg? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Abdij

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Abdij is 3.623 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (0 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Abdij

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Abdij vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Abdij

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Abdij. De buurt zelf valt binnen de wijk Binnenstad in de gemeente Middelburg.

Binnenstad Abdij Stadhuis Markt Damplein Dampoort

Alle straten van Abdij

Abdij bestaat uit 74 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.