Gemeente Langedijk

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Langedijk

Een eerste blik op Langedijk

Langedijk is een gemeente in de provincie Noord-Holland. Deze gemeente telt volgens het CBS 27.835 inwoners. Momenteel staan er 113 woningen te koop en zijn er recent 274 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Langedijk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 443.694 euro. Dit is gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 113
Woningen recent verkocht 274
Gemiddelde vraagprijs € 443.694
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Langedijk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Langedijk is 35 dagen. Dit is gelijk of nagenoeg gelijk vergeleken met de rest van Nederland. Een bod doen op huis in Langedijk kan je waarschijnlijk regelijk gelijk doen op vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Langedijk

Er zijn recent 274 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Langedijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Langedijk.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Langedijk. Een eengezinswoning in Langedijk komt het meest (59%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 15% het meest voor.

Gezinssamenstelling Langedijk

In Langedijk wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Langedijk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Langedijk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Langedijk
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Langedijk

Wil je een huis kopen in Langedijk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Langedijk . Er staan momenteel 113 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Langedijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Langedijk.

Zoek je huurwoning in Langedijk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Langedijk.

Huizenprijzen in Langedijk

Starterswoningen in Langedijk zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Langedijk zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Langedijk zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Langedijk? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Langedijk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Langedijk is 2.864 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.811 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Langedijk is redelijk gelijk vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Langedijk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Langedijk vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Langedijk

De gemeente Langedijk telt 6 plaatsen.

Broek op Langedijk Koedijk Noord-Scharwoude Oudkarspel Sint Pancras Zuid-Scharwoude

Alle wijken van Langedijk

Langedijk bestaat uit 1 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Wijk
00
Instellingen zijn opgeslagen