De Huizenmarkt gemeente Langedijk (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Langedijk

Woningmarkt Langedijk

Langedijk is een gemeente in de provincie Noord-Holland. Deze gemeente telt volgens het CBS 27.835 inwoners. Momenteel staan er 118 woningen te koop en zijn er recent 85 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Langedijk. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 118
Woningen recent verkocht 85
Gemiddelde vraagprijs € 449.138
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Langedijk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Langedijk is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Langedijk moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Langedijk.

Woningen recent verkocht in Langedijk

Er zijn recent 85 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Langedijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Langedijk.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Langedijk. Een eengezinswoning in Langedijk komt het meest (64%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 12% het meest voor.

Gezinssamenstelling Langedijk

In Langedijk wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Langedijk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Langedijk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Langedijk
Binnenring: Nederland

Langedijk waar ligt dat?

Woningen te koop Langedijk

Wil je een huis kopen in Langedijk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Langedijk . Er staan momenteel 118 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Langedijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Langedijk.

Bekijk hier alle koopwoningen in Langedijk. Zoek je huurwoning in Langedijk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Langedijk

Starterswoningen in Langedijk zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Langedijk zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Langedijk zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Langedijk? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Langedijk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Langedijk is 3.825 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.300 euro).

Leeftijden Langedijk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Langedijk vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Langedijk

De gemeente Langedijk telt 6 plaatsen.

Broek op Langedijk Koedijk Noord-Scharwoude Oudkarspel Sint Pancras Zuid-Scharwoude

Alle wijken van Langedijk

Langedijk bestaat uit 1 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Wijk
00