logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in gemeente Krimpen aan den IJssel

Begrijp de huizenprijzen in gemeente Krimpen aan den IJssel met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in gemeente Krimpen aan den IJssel

Krimpen aan den IJssel is een gemeente in de provincie Zuid-Holland. Deze gemeente telt volgens het CBS 29.504 inwoners. Momenteel staan er 31 woningen te koop en zijn er recent 138 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Krimpen aan den IJssel. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland. De gemiddelde WOZ-waarde van Amsterdam in 2021 is € 317.435.

Woningen te koop 31
Woningen recent verkocht 138
Gemiddelde vraagprijs € 504.912
Gemiddelde WOZ-waarde (2021) € 317.435
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Krimpen aan den IJssel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Krimpen aan den IJssel is 19 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Krimpen aan den IJssel moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Krimpen aan den IJssel.

Woningen recent verkocht in Krimpen aan den IJssel

Er zijn recent 138 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Krimpen aan den IJssel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Krimpen aan den IJssel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Krimpen aan den IJssel. Een eengezinswoning in Krimpen aan den IJssel komt het meest (48%) voor. Daarna komt een portiekflat met 23% het meest voor.

Gezinssamenstelling Krimpen aan den IJssel

In Krimpen aan den IJssel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Krimpen aan den IJssel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Krimpen aan den IJssel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in gemeente Krimpen aan den IJssel

Starterswoningen in gemeente Krimpen aan den IJssel zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in gemeente Krimpen aan den IJssel zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in gemeente Krimpen aan den IJssel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in gemeente Krimpen aan den IJssel? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop gemeente Krimpen aan den IJssel

Wil je een huis kopen in gemeente Krimpen aan den IJssel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in gemeente Krimpen aan den IJssel . Er staan momenteel 31 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Krimpen aan den IJssel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Krimpen aan den IJssel.

Bekijk alle koopwoningen in gemeente Krimpen aan den IJssel. Zoek je huurwoning in gemeente Krimpen aan den IJssel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Krimpen aan den IJssel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Krimpen aan den IJssel is 3.623 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.359 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Krimpen aan den IJssel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Krimpen aan den IJssel vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Krimpen aan den IJssel

De gemeente Krimpen aan den IJssel telt 1 plaats.

Krimpen aan den IJssel

Wijken van Krimpen aan den IJssel

Krimpen aan den IJssel bestaat uit 1 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.