Huizenprijzen en de huizenmarkt Bedrijventerrein Vossendaal in Etten-Leur

Begrijp de huizenprijzen in Bedrijventerrein Vossendaal Etten-Leur met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Voor deze informatiepagina is helaas nog maar beperkte data beschikbaar. Niet alle velden en grafieken zullen daarom getoond worden.

Huizenmarkt in Bedrijventerrein Vossendaal Etten-Leur

Bedrijventerrein Vossendaal is een buurt in de wijk Etten-Leur Noord bedrijventerrein en plaats Etten-Leur binnen de gemeente Etten-Leur. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bedrijventerrein Vossendaal.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs niet bekend

Verkoopduur woningen in Bedrijventerrein Vossendaal

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Bedrijventerrein Vossendaal is nog onbekend.

Woningen recent verkocht in Bedrijventerrein Vossendaal

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bedrijventerrein Vossendaal. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Bedrijventerrein Vossendaal.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Bedrijventerrein Vossendaal. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Bedrijventerrein Vossendaal. Een eengezinswoning in Bedrijventerrein Vossendaal komt het meest (100%) voor.

Veiligheid en misdaadcijfers Bedrijventerrein Vossendaal

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Bedrijventerrein Vossendaal vergeleken met de Etten-Leur en Nederland.

Huizenprijzen in Bedrijventerrein Vossendaal Etten-Leur

Starterswoningen in Bedrijventerrein Vossendaal Etten-Leur zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Bedrijventerrein Vossendaal Etten-Leur zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Bedrijventerrein Vossendaal Etten-Leur zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Bedrijventerrein Vossendaal Etten-Leur? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Bedrijventerrein Vossendaal Etten-Leur

Wil je een huis kopen in Bedrijventerrein Vossendaal Etten-Leur? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Bedrijventerrein Vossendaal Etten-Leur . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Bedrijventerrein Vossendaal alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Bedrijventerrein Vossendaal.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Bedrijventerrein Vossendaal Etten-Leur.

Bekijk alle koopwoningen in Bedrijventerrein Vossendaal Etten-Leur. Zoek je huurwoning in Bedrijventerrein Vossendaal Etten-Leur? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Bedrijventerrein Vossendaal

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Bedrijventerrein Vossendaal is 2.434 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (2.434 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Buurten rondom Bedrijventerrein Vossendaal

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Bedrijventerrein Vossendaal. De buurt zelf valt binnen de wijk Etten-Leur Noord bedrijventerrein in de gemeente Etten-Leur.

Bedrijventerrein Vossendaal

Alle straten van Bedrijventerrein Vossendaal

Bedrijventerrein Vossendaal bestaat uit 4 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.