Alle woningmarktinfo Etten-Leur in gemeente Etten-Leur

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Etten-Leur

Een eerste blik op Etten-Leur

Etten-Leur is een plaats in de gemeente Etten-Leur. Deze plaats telt volgens het CBS 42.325 inwoners. Momenteel staan er 167 woningen te koop en zijn er recent 262 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Etten-Leur. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 444.294 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 167
Woningen recent verkocht 262
Gemiddelde vraagprijs € 444.294
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Etten-Leur

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Etten-Leur is 23 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Etten-Leur moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Etten-Leur.

Woningen recent verkocht in Etten-Leur

Er zijn recent 262 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Etten-Leur. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Etten-Leur.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Etten-Leur. Een eengezinswoning in Etten-Leur komt het meest (67%) voor. Daarna komt een portiekflat met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Etten-Leur

In Etten-Leur wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Etten-Leur

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Etten-Leur (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Etten-Leur
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Etten-Leur

Wil je een huis kopen in Etten-Leur? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Etten-Leur . Er staan momenteel 167 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Etten-Leur alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Etten-Leur.

Zoek je huurwoning in Etten-Leur? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Etten-Leur.

Huizenprijzen in Etten-Leur

Starterswoningen in Etten-Leur zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Etten-Leur zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Etten-Leur zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Etten-Leur? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Etten-Leur

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Etten-Leur is 3.112 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.837 euro).

Leeftijden Etten-Leur

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Etten-Leur vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Etten-Leur

Etten-Leur bestaat uit 9 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen