De Huizenmarkt in Etten-Leur (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Etten-Leur

Woningmarkt Etten-Leur

Etten-Leur is een plaats in de gemeente Etten-Leur. Deze plaats telt volgens het CBS 42.325 inwoners. Momenteel staan er 163 woningen te koop en zijn er recent 318 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Etten-Leur. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 448.163 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 163
Woningen recent verkocht 318
Gemiddelde vraagprijs € 448.163
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Etten-Leur

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Etten-Leur is 21 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Etten-Leur moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Etten-Leur.

Woningen recent verkocht in Etten-Leur

Er zijn recent 318 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Etten-Leur. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Etten-Leur.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Etten-Leur. Een eengezinswoning in Etten-Leur komt het meest (68%) voor. Daarna komt een portiekflat met 12% het meest voor.

Gezinssamenstelling Etten-Leur

In Etten-Leur wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Etten-Leur

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Etten-Leur (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Etten-Leur
Binnenring: Nederland

Etten-Leur waar ligt dat?

Woningen te koop Etten-Leur

Wil je een huis kopen in Etten-Leur? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Etten-Leur . Er staan momenteel 163 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Etten-Leur alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Etten-Leur.

Bekijk hier alle koopwoningen in Etten-Leur. Zoek je huurwoning in Etten-Leur? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Etten-Leur

Starterswoningen in Etten-Leur zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Etten-Leur zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Etten-Leur zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Etten-Leur? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Etten-Leur

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Etten-Leur is 3.250 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.089 euro).

Leeftijden Etten-Leur

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Etten-Leur vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Etten-Leur

Etten-Leur bestaat uit 9 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.