logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Etten-Leur

Begrijp de huizenprijzen in Etten-Leur met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Etten-Leur

Etten-Leur is een plaats in de gemeente Etten-Leur. Deze plaats telt volgens het CBS 44.578 inwoners. Momenteel staan er 77 woningen te koop en zijn er recent 193 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Etten-Leur. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 461.447 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 77
Woningen recent verkocht 193
Gemiddelde vraagprijs € 461.447
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Etten-Leur

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Etten-Leur is 20 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Etten-Leur moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Etten-Leur.

Woningen recent verkocht in Etten-Leur

Er zijn recent 193 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Etten-Leur. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Etten-Leur.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Etten-Leur. Een eengezinswoning in Etten-Leur komt het meest (69%) voor. Daarna komt een portiekflat met 12% het meest voor.

Gezinssamenstelling Etten-Leur

In Etten-Leur wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Etten-Leur

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Etten-Leur (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Etten-Leur

Starterswoningen in Etten-Leur zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Etten-Leur zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Etten-Leur zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Etten-Leur? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Etten-Leur

Wil je een huis kopen in Etten-Leur? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Etten-Leur . Er staan momenteel 77 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Etten-Leur alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Etten-Leur.

Bekijk alle koopwoningen in Etten-Leur. Zoek je huurwoning in Etten-Leur? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Etten-Leur

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Etten-Leur is 3.339 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.216 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Etten-Leur

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Etten-Leur vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Etten-Leur

Etten-Leur bestaat uit 10 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.