Stadsdeel Tongelre in gemeente Eindhoven

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Stadsdeel Tongelre

Een eerste blik op Stadsdeel Tongelre

Stadsdeel Tongelre is een wijk in de gemeente Eindhoven. Deze wijk telt volgens het CBS 21.440 inwoners. Momenteel staan er 52 woningen te koop en zijn er recent 67 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Stadsdeel Tongelre. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 588.115 euro.

Woningen te koop 52
Woningen recent verkocht 67
Gemiddelde vraagprijs € 588.115
Percentage gezinnen met kinderen 28%

Verkoopduur woningen in Stadsdeel Tongelre

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Stadsdeel Tongelre is 35 dagen. Dit is gelijk of nagenoeg gelijk vergeleken met de rest van Nederland. Een bod doen op huis in Stadsdeel Tongelre kan je waarschijnlijk regelijk gelijk doen op vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Stadsdeel Tongelre

Er zijn recent 67 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Stadsdeel Tongelre. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Stadsdeel Tongelre.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Stadsdeel Tongelre. Een eengezinswoning in Stadsdeel Tongelre komt het meest (41%) voor. Daarna komt een portiekflat met 32% het meest voor.

Gezinssamenstelling Stadsdeel Tongelre

In Stadsdeel Tongelre wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Stadsdeel Tongelre

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Stadsdeel Tongelre (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Stadsdeel Tongelre
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Stadsdeel Tongelre

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Stadsdeel Tongelre vergeleken met de Eindhoven en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Stadsdeel Tongelre

Wil je een huis kopen in Stadsdeel Tongelre? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Stadsdeel Tongelre. Er staan momenteel 52 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Stadsdeel Tongelre alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Stadsdeel Tongelre.

Huizenprijzen in Stadsdeel Tongelre

Starterswoningen in Stadsdeel Tongelre zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Stadsdeel Tongelre zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Stadsdeel Tongelre zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Stadsdeel Tongelre? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Stadsdeel Tongelre

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Stadsdeel Tongelre is 3.101 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.018 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Stadsdeel Tongelre is redelijk gelijk vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Stadsdeel Tongelre

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Stadsdeel Tongelre vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Stadsdeel Tongelre

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Stadsdeel Tongelre? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Stadsdeel Tongelre

Villapark Lakerlopen Doornakkers-West Doornakkers-Oost Tongelresche Akkers Muschberg, Geestenberg Urkhoven 't Hofke Karpen Koudenhoven

Instellingen zijn opgeslagen