Huizenprijzen en de huizenmarkt in gemeente Culemborg

Begrijp de huizenprijzen in gemeente Culemborg met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in gemeente Culemborg

Culemborg is een gemeente in de provincie Gelderland. Deze gemeente telt volgens het CBS 32.985 inwoners. Momenteel staan er 35 woningen te koop en zijn er recent 106 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Culemborg. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland. De gemiddelde WOZ-waarde van Amsterdam in 2021 is € 305.099.

Woningen te koop 35
Woningen recent verkocht 106
Gemiddelde vraagprijs € 442.758
Gemiddelde WOZ-waarde (2021) € 305.099
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Culemborg

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Culemborg is 18 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Culemborg moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Culemborg.

Woningen recent verkocht in Culemborg

Er zijn recent 106 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Culemborg. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Culemborg.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Culemborg. Een eengezinswoning in Culemborg komt het meest (61%) voor. Daarna komt een portiekflat met 17% het meest voor.

Gezinssamenstelling Culemborg

In Culemborg wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Culemborg

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Culemborg (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in gemeente Culemborg

Starterswoningen in gemeente Culemborg zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in gemeente Culemborg zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in gemeente Culemborg zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in gemeente Culemborg? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop gemeente Culemborg

Wil je een huis kopen in gemeente Culemborg? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in gemeente Culemborg . Er staan momenteel 35 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Culemborg alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Culemborg.

Bekijk alle koopwoningen in gemeente Culemborg. Zoek je huurwoning in gemeente Culemborg? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Culemborg

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Culemborg is 3.535 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.442 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Culemborg

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Culemborg vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Culemborg

De gemeente Culemborg telt 1 plaats.

Culemborg

Wijken van Culemborg

Culemborg bestaat uit 2 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Wijk
00
Beesd