Huizenmarkt Vogelenzang in Vogelenzang (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Vogelenzang

Woningmarkt Vogelenzang

Vogelenzang is een buurt in de wijk Vogelenzang en plaats Vogelenzang binnen de gemeente Bloemendaal. Deze buurt telt volgens het CBS 2.220 inwoners. Momenteel staan er 6 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Vogelenzang. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 599.188 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 6
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 599.188
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Vogelenzang

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Vogelenzang is 23 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Vogelenzang moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Vogelenzang.

Woningen recent verkocht in Vogelenzang

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Vogelenzang. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Vogelenzang.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Vogelenzang. Een eengezinswoning in Vogelenzang komt het meest (70%) voor. Daarna komt een villa met 15% het meest voor.

Gezinssamenstelling Vogelenzang

In Vogelenzang wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Vogelenzang

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Vogelenzang (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Vogelenzang
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Vogelenzang

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Vogelenzang vergeleken met de Bloemendaal en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Vogelenzang waar ligt dat?

Woningen te koop Vogelenzang

Wil je een huis kopen in Vogelenzang? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Vogelenzang . Er staan momenteel 6 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Vogelenzang alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Vogelenzang.

Bekijk hier alle koopwoningen in Vogelenzang. Zoek je huurwoning in Vogelenzang? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Vogelenzang

Starterswoningen in Vogelenzang zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Vogelenzang zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Vogelenzang zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Vogelenzang? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Vogelenzang

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Vogelenzang is 4.463 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.871 euro).

Leeftijden Vogelenzang

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Vogelenzang vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Vogelenzang

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Vogelenzang. De buurt zelf valt binnen de wijk Vogelenzang in de gemeente Bloemendaal.

Vogelenzang Verspreide huizen Vogelenzang

Alle straten van Vogelenzang

Vogelenzang bestaat uit 19 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.