De Huizenmarkt gemeente Beemster (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Beemster

Woningmarkt Beemster

Beemster is een gemeente in de provincie Noord-Holland. Deze gemeente telt volgens het CBS 3.090 inwoners. Momenteel staan er 58 woningen te koop en zijn er recent 56 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Beemster. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 58
Woningen recent verkocht 56
Gemiddelde vraagprijs € 711.359
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Beemster

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Beemster is 23 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Beemster moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Beemster.

Woningen recent verkocht in Beemster

Er zijn recent 56 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Beemster. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Beemster.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Beemster. Een eengezinswoning in Beemster komt het meest (61%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Beemster

In Beemster wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Beemster

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Beemster (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Beemster
Binnenring: Nederland

Beemster waar ligt dat?

Woningen te koop Beemster

Wil je een huis kopen in Beemster? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Beemster . Er staan momenteel 58 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Beemster alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Beemster.

Bekijk hier alle koopwoningen in Beemster. Zoek je huurwoning in Beemster? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Beemster

Starterswoningen in Beemster zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Beemster zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Beemster zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Beemster? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Beemster

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Beemster is 4.320 euro. Dit is een lichte stijging vergeleken met vorige jaar (4.299 euro).

Leeftijden Beemster

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Beemster vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Beemster

De gemeente Beemster telt 4 plaatsen.

Middenbeemster Noordbeemster Westbeemster Zuidoostbeemster

Alle wijken van Beemster

Beemster bestaat uit 1 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.