Huizenmarkt terschuur in Terschuur (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in terschuur

Woningmarkt terschuur

terschuur is een buurt in de wijk Terschuur en plaats Terschuur binnen de gemeente Barneveld. Deze buurt telt volgens het CBS 1.495 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in terschuur. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 617.004 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 7
Gemiddelde vraagprijs € 617.004
Percentage gezinnen met kinderen 42%

Verkoopduur woningen in terschuur

De gemiddelde verkoopduur van huizen in terschuur is 25 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in terschuur moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in terschuur.

Woningen recent verkocht in terschuur

Er zijn recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in terschuur. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond terschuur.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in terschuur. Een eengezinswoning in terschuur komt het meest (85%) voor. Daarna komt een benedenwoning met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling terschuur

In terschuur wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat terschuur

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van terschuur (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: terschuur
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers terschuur

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van terschuur vergeleken met de Barneveld en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

terschuur waar ligt dat?

Woningen te koop terschuur

Wil je een huis kopen in terschuur? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in terschuur . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in terschuur alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in terschuur.

Bekijk hier alle koopwoningen in terschuur. Zoek je huurwoning in terschuur? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in terschuur

Starterswoningen in terschuur zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in terschuur zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in terschuur zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in terschuur? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs terschuur

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in terschuur is 4.149 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.483 euro).

Leeftijden terschuur

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in terschuur vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom terschuur

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom terschuur. De buurt zelf valt binnen de wijk Terschuur in de gemeente Barneveld.

Buitengebied Terschuur terschuur Blankenhoef

Alle straten van terschuur

terschuur bestaat uit 7 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.