Hoofdweg e.o. in gemeente Amsterdam

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Hoofdweg e.o.

Een eerste blik op Hoofdweg e.o.

Hoofdweg e.o. is een wijk in de gemeente Amsterdam. Deze wijk telt volgens het CBS 10.415 inwoners. Momenteel staan er 26 woningen te koop en zijn er recent 83 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Hoofdweg e.o.. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 436.754 euro.

Woningen te koop 26
Woningen recent verkocht 83
Gemiddelde vraagprijs € 436.754
Percentage gezinnen met kinderen 20%

Verkoopduur woningen in Hoofdweg e.o.

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hoofdweg e.o. is 12 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hoofdweg e.o. moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Hoofdweg e.o..

Woningen recent verkocht in Hoofdweg e.o.

Er zijn recent 83 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hoofdweg e.o.. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hoofdweg e.o..

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hoofdweg e.o.. Een bovenwoning in Hoofdweg e.o. komt het meest (74%) voor. Daarna komt een benedenwoning met 23% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hoofdweg e.o.

In Hoofdweg e.o. wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Hoofdweg e.o.

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Hoofdweg e.o. (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Hoofdweg e.o.
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Hoofdweg e.o.

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Hoofdweg e.o. vergeleken met de Amsterdam en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Hoofdweg e.o.

Wil je een huis kopen in Hoofdweg e.o.? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hoofdweg e.o. . Er staan momenteel 26 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hoofdweg e.o. alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hoofdweg e.o..

Zoek je huurwoning in Hoofdweg e.o.? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Hoofdweg e.o..

Huizenprijzen in Hoofdweg e.o.

Starterswoningen in Hoofdweg e.o. zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Hoofdweg e.o. zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hoofdweg e.o. zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Hoofdweg e.o.? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Hoofdweg e.o.

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hoofdweg e.o. is 6.054 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (5.930 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Hoofdweg e.o. is hoger vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Hoofdweg e.o.

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hoofdweg e.o. vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Hoofdweg e.o.

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Hoofdweg e.o.? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Hoofdweg e.o.

Balboaplein e.o. Columbusplein e.o. Orteliusbuurt Midden Orteliusbuurt Zuid

Instellingen zijn opgeslagen