Bijlmer Oost (E,G,K) in gemeente Amsterdam

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Bijlmer Oost (E,G,K)

Een eerste blik op Bijlmer Oost (E,G,K)

Bijlmer Oost (E,G,K) is een wijk in de gemeente Amsterdam. Deze wijk telt volgens het CBS 28.825 inwoners. Momenteel staan er 42 woningen te koop en zijn er recent 132 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Bijlmer Oost (E,G,K). De gemiddelde vraagprijs van woningen is 329.713 euro.

Woningen te koop 42
Woningen recent verkocht 132
Gemiddelde vraagprijs € 329.713
Percentage gezinnen met kinderen 30%

Verkoopduur woningen in Bijlmer Oost (E,G,K)

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Bijlmer Oost (E,G,K) is 19 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Bijlmer Oost (E,G,K) moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Bijlmer Oost (E,G,K).

Woningen recent verkocht in Bijlmer Oost (E,G,K)

Er zijn recent 132 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bijlmer Oost (E,G,K). Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Bijlmer Oost (E,G,K).

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Bijlmer Oost (E,G,K). Een bovenwoning in Bijlmer Oost (E,G,K) komt het meest (63%) voor. Daarna komt een galerijflat met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Bijlmer Oost (E,G,K)

In Bijlmer Oost (E,G,K) wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Bijlmer Oost (E,G,K)

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Bijlmer Oost (E,G,K) (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Bijlmer Oost (E,G,K)
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Bijlmer Oost (E,G,K)

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Bijlmer Oost (E,G,K) vergeleken met de Amsterdam en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Bijlmer Oost (E,G,K)

Wil je een huis kopen in Bijlmer Oost (E,G,K)? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Bijlmer Oost (E,G,K) . Er staan momenteel 42 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Bijlmer Oost (E,G,K) alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Bijlmer Oost (E,G,K).

Zoek je huurwoning in Bijlmer Oost (E,G,K)? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Bijlmer Oost (E,G,K).

Huizenprijzen in Bijlmer Oost (E,G,K)

Starterswoningen in Bijlmer Oost (E,G,K) zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Bijlmer Oost (E,G,K) zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Bijlmer Oost (E,G,K) zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Bijlmer Oost (E,G,K)? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Bijlmer Oost (E,G,K)

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Bijlmer Oost (E,G,K) is 3.271 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.164 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Bijlmer Oost (E,G,K) is redelijk gelijk vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Bijlmer Oost (E,G,K)

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Bijlmer Oost (E,G,K) vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Bijlmer Oost (E,G,K)

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Bijlmer Oost (E,G,K)? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Bijlmer Oost (E,G,K)

E-buurt G-buurt West Bijlmermuseum Noord Kortvoort Kelbergen K-buurt Midden K-buurt Zuidoost K-buurt Zuidwest Grunder/Koningshoef G-buurt Oost Kantershof Gooisekant G-buurt Noord Bijlmermuseum Zuid

Instellingen zijn opgeslagen