Huizenprijzen en de huizenmarkt Rijnbuurt Oost in Amsterdam

Begrijp de huizenprijzen in Rijnbuurt Oost Amsterdam met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Rijnbuurt Oost Amsterdam

Rijnbuurt Oost is een buurt in de wijk Rijnbuurt en plaats Amsterdam binnen de gemeente Amsterdam. Deze buurt telt volgens het CBS 9.160 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 21 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Rijnbuurt Oost. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 628.468 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 21
Gemiddelde vraagprijs € 628.468
Percentage gezinnen met kinderen 17%

Verkoopduur woningen in Rijnbuurt Oost

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Rijnbuurt Oost is 13 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Rijnbuurt Oost moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Rijnbuurt Oost.

Woningen recent verkocht in Rijnbuurt Oost

Er zijn recent 21 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Rijnbuurt Oost. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Rijnbuurt Oost.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Rijnbuurt Oost. Een bovenwoning in Rijnbuurt Oost komt het meest (67%) voor. Daarna komt een benedenwoning met 29% het meest voor.

Gezinssamenstelling Rijnbuurt Oost

In Rijnbuurt Oost wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Rijnbuurt Oost

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Rijnbuurt Oost (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Rijnbuurt Oost Amsterdam

Starterswoningen in Rijnbuurt Oost Amsterdam zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Rijnbuurt Oost Amsterdam zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Rijnbuurt Oost Amsterdam zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Rijnbuurt Oost Amsterdam? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Rijnbuurt Oost Amsterdam

Wil je een huis kopen in Rijnbuurt Oost Amsterdam? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Rijnbuurt Oost Amsterdam . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Rijnbuurt Oost alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Rijnbuurt Oost.

Bekijk alle koopwoningen in Rijnbuurt Oost Amsterdam. Zoek je huurwoning in Rijnbuurt Oost Amsterdam? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Rijnbuurt Oost

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Rijnbuurt Oost is 8.207 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (7.588 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Rijnbuurt Oost

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Rijnbuurt Oost vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Rijnbuurt Oost

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Rijnbuurt Oost. De buurt zelf valt binnen de wijk Rijnbuurt in de gemeente Amsterdam.

Kromme Mijdrechtbuurt Rijnbuurt Oost Rijnbuurt Midden Rijnbuurt West Zorgvlied