Osdorp Zuidoost

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Osdorp Zuidoost

Een eerste blik op Osdorp Zuidoost

Osdorp Zuidoost is een buurt in de gemeente Amsterdam. Deze buurt telt volgens het CBS 16.300 inwoners. Momenteel staan er 9 woningen te koop en zijn er recent 16 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Osdorp Zuidoost. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 431.527 euro. Dit is gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 9
Woningen recent verkocht 16
Gemiddelde vraagprijs € 431.527
Percentage gezinnen met kinderen 26%

Verkoopduur woningen in Osdorp Zuidoost

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Osdorp Zuidoost is 20 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Osdorp Zuidoost moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Osdorp Zuidoost.

Woningen recent verkocht in Osdorp Zuidoost

Er zijn recent 16 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Osdorp Zuidoost. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Osdorp Zuidoost.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Osdorp Zuidoost. Een galerijflat in Osdorp Zuidoost komt het meest (66%) voor. Daarna komt een maisonnette met 12% het meest voor.

Gezinssamenstelling Osdorp Zuidoost

In Osdorp Zuidoost wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Osdorp Zuidoost

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Osdorp Zuidoost (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Osdorp Zuidoost
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Osdorp Zuidoost

Wil je een huis kopen in Osdorp Zuidoost? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Osdorp Zuidoost . Er staan momenteel 9 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Osdorp Zuidoost alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Osdorp Zuidoost.

Zoek je huurwoning in Osdorp Zuidoost? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Osdorp Zuidoost.

Huizenprijzen in Osdorp Zuidoost

Starterswoningen in Osdorp Zuidoost zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Osdorp Zuidoost zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Osdorp Zuidoost zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Osdorp Zuidoost? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Osdorp Zuidoost

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Osdorp Zuidoost is 3.732 euro. De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Osdorp Zuidoost is hoger vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Osdorp Zuidoost

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Osdorp Zuidoost vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Osdorp Zuidoost

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Osdorp Zuidoost. De buurt zelf valt binnen de wijk Osdorp-Oost in de gemeente Amsterdam.

Wildeman Meer en Oever Osdorpplein e.o. Calandlaan/Lelylaan Osdorp Zuidoost

Alle straten van Osdorp Zuidoost

Osdorp Zuidoost bestaat uit 44 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen