Huizenmarkt F-buurt in Amsterdam (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in F-buurt

Woningmarkt F-buurt

F-buurt is een buurt in de wijk Bijlmer Centrum (D,F,H) en plaats Amsterdam binnen de gemeente Amsterdam. Deze buurt telt volgens het CBS 24.270 inwoners. Momenteel staan er 9 woningen te koop en zijn er recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in F-buurt. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 444.429 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 9
Woningen recent verkocht 6
Gemiddelde vraagprijs € 444.429
Percentage gezinnen met kinderen 27%

Verkoopduur woningen in F-buurt

De gemiddelde verkoopduur van huizen in F-buurt is 23 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in F-buurt moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in F-buurt.

Woningen recent verkocht in F-buurt

Er zijn recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in F-buurt. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond F-buurt.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in F-buurt. Een bovenwoning in F-buurt komt het meest (53%) voor. Daarna komt een portiekflat met 19% het meest voor.

Gezinssamenstelling F-buurt

In F-buurt wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat F-buurt

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van F-buurt (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: F-buurt
Binnenring: Nederland

F-buurt waar ligt dat?

Woningen te koop F-buurt

Wil je een huis kopen in F-buurt? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in F-buurt . Er staan momenteel 9 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in F-buurt alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in F-buurt.

Bekijk hier alle koopwoningen in F-buurt. Zoek je huurwoning in F-buurt? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in F-buurt

Starterswoningen in F-buurt zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in F-buurt zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in F-buurt zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in F-buurt? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs F-buurt

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in F-buurt is 4.104 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.785 euro).

Leeftijden F-buurt

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in F-buurt vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom F-buurt

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom F-buurt. De buurt zelf valt binnen de wijk Bijlmer Centrum (D,F,H) in de gemeente Amsterdam.

Venserpolder West Venserpolder Oost D-buurt F-buurt Amsterdamse Poort Hoptille Rechte H-buurt Hakfort/Huigenbos Huntum Vogeltjeswei Nelson Mandelapark

Alle straten van F-buurt

F-buurt bestaat uit 23 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.