Huizenprijzen en de huizenmarkt Da Costabuurt Zuid in Amsterdam

Begrijp de huizenprijzen in Da Costabuurt Zuid Amsterdam met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Da Costabuurt Zuid Amsterdam

Da Costabuurt Zuid is een buurt in de wijk Van Lennepbuurt en plaats Amsterdam binnen de gemeente Amsterdam. Deze buurt telt volgens het CBS 6.990 inwoners. Momenteel staan er 12 woningen te koop en zijn er recent 20 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Da Costabuurt Zuid. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 574.747 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 12
Woningen recent verkocht 20
Gemiddelde vraagprijs € 574.747
Percentage gezinnen met kinderen 15%

Verkoopduur woningen in Da Costabuurt Zuid

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Da Costabuurt Zuid is 14 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Da Costabuurt Zuid moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Da Costabuurt Zuid.

Woningen recent verkocht in Da Costabuurt Zuid

Er zijn recent 20 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Da Costabuurt Zuid. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Da Costabuurt Zuid.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Da Costabuurt Zuid. Een bovenwoning in Da Costabuurt Zuid komt het meest (83%) voor. Daarna komt een benedenwoning met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Da Costabuurt Zuid

In Da Costabuurt Zuid wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Da Costabuurt Zuid

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Da Costabuurt Zuid (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Da Costabuurt Zuid Amsterdam

Starterswoningen in Da Costabuurt Zuid Amsterdam zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Da Costabuurt Zuid Amsterdam zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Da Costabuurt Zuid Amsterdam zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Da Costabuurt Zuid Amsterdam? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Da Costabuurt Zuid Amsterdam

Wil je een huis kopen in Da Costabuurt Zuid Amsterdam? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Da Costabuurt Zuid Amsterdam . Er staan momenteel 12 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Da Costabuurt Zuid alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Da Costabuurt Zuid.

Bekijk alle koopwoningen in Da Costabuurt Zuid Amsterdam. Zoek je huurwoning in Da Costabuurt Zuid Amsterdam? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Da Costabuurt Zuid

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Da Costabuurt Zuid is 8.494 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (8.706 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Da Costabuurt Zuid

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Da Costabuurt Zuid vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Da Costabuurt Zuid

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Da Costabuurt Zuid. De buurt zelf valt binnen de wijk Van Lennepbuurt in de gemeente Amsterdam.

Da Costabuurt Zuid Borgerbuurt Lootsbuurt