Alle woningmarktinfo Verspreide huizen Ulvenhout

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Verspreide huizen Ulvenhout

Een eerste blik op Verspreide huizen Ulvenhout

Verspreide huizen Ulvenhout is een buurt in de gemeente Alphen-Chaam. Deze buurt telt volgens het CBS 440 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Ulvenhout. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 734.155 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 734.155
Percentage gezinnen met kinderen 42%

Verkoopduur woningen in Verspreide huizen Ulvenhout

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Verspreide huizen Ulvenhout is 48 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Verspreide huizen Ulvenhout kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Verspreide huizen Ulvenhout

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Ulvenhout. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Verspreide huizen Ulvenhout.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Verspreide huizen Ulvenhout. Een eengezinswoning in Verspreide huizen Ulvenhout komt het meest (49%) voor. Daarna komt een villa met 15% het meest voor.

Gezinssamenstelling Verspreide huizen Ulvenhout

In Verspreide huizen Ulvenhout wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Verspreide huizen Ulvenhout

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Verspreide huizen Ulvenhout (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Verspreide huizen Ulvenhout
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Verspreide huizen Ulvenhout

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Verspreide huizen Ulvenhout vergeleken met de Alphen-Chaam en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Verspreide huizen Ulvenhout

Wil je een huis kopen in Verspreide huizen Ulvenhout? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Verspreide huizen Ulvenhout . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Verspreide huizen Ulvenhout alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Verspreide huizen Ulvenhout.

Zoek je huurwoning in Verspreide huizen Ulvenhout? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Verspreide huizen Ulvenhout.

Huizenprijzen in Verspreide huizen Ulvenhout

Starterswoningen in Verspreide huizen Ulvenhout zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Verspreide huizen Ulvenhout zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Verspreide huizen Ulvenhout zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Verspreide huizen Ulvenhout? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Verspreide huizen Ulvenhout

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Verspreide huizen Ulvenhout is 5.585 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (4.436 euro).

Leeftijden Verspreide huizen Ulvenhout

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Verspreide huizen Ulvenhout vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Verspreide huizen Ulvenhout

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Verspreide huizen Ulvenhout. De buurt zelf valt binnen de wijk Verspreide huizen in de gemeente Alphen-Chaam.

Verspreide huizen Ulvenhout

Alle straten van Verspreide huizen Ulvenhout

Verspreide huizen Ulvenhout bestaat uit 14 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen