Huizenmarkt Oosteinde in Aalsmeer (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Oosteinde

Woningmarkt Oosteinde

Oosteinde is een buurt in de wijk Oosteinde en plaats Aalsmeer binnen de gemeente Aalsmeer. Deze buurt telt volgens het CBS 9.895 inwoners. Momenteel staan er 24 woningen te koop en zijn er recent 45 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oosteinde. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 703.278 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 24
Woningen recent verkocht 45
Gemiddelde vraagprijs € 703.278
Percentage gezinnen met kinderen 51%

Verkoopduur woningen in Oosteinde

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oosteinde is 19 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oosteinde moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Oosteinde.

Woningen recent verkocht in Oosteinde

Er zijn recent 45 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oosteinde. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oosteinde.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oosteinde. Een eengezinswoning in Oosteinde komt het meest (71%) voor. Daarna komt een villa met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oosteinde

In Oosteinde wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oosteinde

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oosteinde (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Oosteinde
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Oosteinde

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Oosteinde vergeleken met de Aalsmeer en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Oosteinde waar ligt dat?

Woningen te koop Oosteinde

Wil je een huis kopen in Oosteinde? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oosteinde . Er staan momenteel 24 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oosteinde alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oosteinde.

Bekijk hier alle koopwoningen in Oosteinde. Zoek je huurwoning in Oosteinde? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Oosteinde

Starterswoningen in Oosteinde zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Oosteinde zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oosteinde zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Oosteinde? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Oosteinde

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oosteinde is 4.539 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.656 euro).

Leeftijden Oosteinde

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oosteinde vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Oosteinde

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Oosteinde. De buurt zelf valt binnen de wijk Oosteinde in de gemeente Aalsmeer.

Bovenlanden Greenpark Oosteinde Schinkelpolder

Alle straten van Oosteinde

Oosteinde bestaat uit 56 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.