Huizenprijzen en de huizenmarkt in Eemnes

Begrijp de huizenprijzen in Eemnes met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Eemnes

Eemnes is een plaats in de gemeente Eemnes. Deze plaats telt volgens het CBS 9.110 inwoners. Momenteel staan er 27 woningen te koop en zijn er recent 44 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Eemnes. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 706.613 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 27
Woningen recent verkocht 44
Gemiddelde vraagprijs € 706.613
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Eemnes

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Eemnes is 26 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Eemnes moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Eemnes.

Woningen recent verkocht in Eemnes

Er zijn recent 44 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Eemnes. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Eemnes.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Eemnes. Een eengezinswoning in Eemnes komt het meest (76%) voor. Daarna komt een villa met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Eemnes

In Eemnes wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Eemnes

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Eemnes (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Eemnes

Starterswoningen in Eemnes zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Eemnes zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Eemnes zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Eemnes? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Eemnes

Wil je een huis kopen in Eemnes? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Eemnes . Er staan momenteel 27 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Eemnes alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Eemnes.

Bekijk alle koopwoningen in Eemnes. Zoek je huurwoning in Eemnes? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Eemnes

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Eemnes is 4.931 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (4.431 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Eemnes

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Eemnes vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Eemnes

Eemnes bestaat uit 1 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Wijk
Eemnes