logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Himalayapad in Delft

Begrijp de huizenprijzen in Himalayapad te Delft met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Himalayapad te Delft

Himalayapad is een straat in de plaats Delft binnen de gemeente Delft . Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Himalayapad in Delft. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 432.877
Percentage gezinnen met kinderen 31%

Verkoopduur woningen in Himalayapad

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Himalayapad is 17 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Himalayapad moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Himalayapad.

Woningen recent verkocht in Himalayapad

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Himalayapad. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Himalayapad.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Himalayapad. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Himalayapad. Een eengezinswoning in Himalayapad komt het meest (100%) voor.

Gezinssamenstelling Himalayapad

In Himalayapad wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Himalayapad

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Himalayapad (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Himalayapad te Delft

Starterswoningen in Himalayapad te Delft zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Himalayapad te Delft zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Himalayapad te Delft zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Himalayapad te Delft? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Himalayapad te Delft

Wil je een huis kopen in Himalayapad te Delft? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Himalayapad te Delft . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Himalayapad alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Himalayapad.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Himalayapad te Delft.

Bekijk alle koopwoningen in Himalayapad te Delft. Zoek je huurwoning in Himalayapad te Delft? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Himalayapad

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Himalayapad is 4.179 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.186 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Himalayapad

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Himalayapad vergeleken met de rest van Nederland.

Alle woningen van Himalayapad in Delft

Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht in Himalayapad te Delft.

Adres Postcode Status
Himalayapad 2 2622 JW Onder bod
Himalayapad 4 2622 JW Niet beschikbaar
Himalayapad 6 2622 JW Niet beschikbaar
Himalayapad 8 2622 JW Niet beschikbaar
Himalayapad 10 2622 JW Niet beschikbaar