logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in de Hoef

Begrijp de huizenprijzen in de Hoef met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in de Hoef

de Hoef is een plaats in de gemeente De Ronde Venen. Deze plaats telt volgens het CBS 45.572 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in de Hoef. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 1.001.058 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 1.001.058
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in de Hoef

De gemiddelde verkoopduur van huizen in de Hoef is 51 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in de Hoef kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in de Hoef

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in de Hoef. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond de Hoef.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in de Hoef. Een eengezinswoning in de Hoef komt het meest (39%) voor. Daarna komt een villa met 21% het meest voor.

Gezinssamenstelling de Hoef

In de Hoef wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat de Hoef

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van de Hoef (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in de Hoef

Starterswoningen in de Hoef zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in de Hoef zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in de Hoef zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in de Hoef? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop de Hoef

Wil je een huis kopen in de Hoef? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in de Hoef . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in de Hoef alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in de Hoef.

Bekijk alle koopwoningen in de Hoef. Zoek je huurwoning in de Hoef? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in de Hoef

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in de Hoef is 5.266 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (6.133 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden de Hoef

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in de Hoef vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van de Hoef

de Hoef bestaat uit 8 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.