De Huizenmarkt in de Hoef (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in de Hoef

Woningmarkt de Hoef

de Hoef is een plaats in de gemeente De Ronde Venen. Deze plaats telt volgens het CBS 34.980 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in de Hoef. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 1.054.825 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 1.054.825
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in de Hoef

De gemiddelde verkoopduur van huizen in de Hoef is 67 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in de Hoef kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in de Hoef

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in de Hoef. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond de Hoef.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in de Hoef. Een eengezinswoning in de Hoef komt het meest (39%) voor. Daarna komt een villa met 24% het meest voor.

Gezinssamenstelling de Hoef

In de Hoef wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat de Hoef

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van de Hoef (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: de Hoef
Binnenring: Nederland

de Hoef waar ligt dat?

Woningen te koop de Hoef

Wil je een huis kopen in de Hoef? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in de Hoef . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in de Hoef alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in de Hoef.

Bekijk hier alle koopwoningen in de Hoef. Zoek je huurwoning in de Hoef? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in de Hoef

Starterswoningen in de Hoef zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in de Hoef zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in de Hoef zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in de Hoef? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs de Hoef

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in de Hoef is 5.917 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (5.946 euro).

Leeftijden de Hoef

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in de Hoef vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van de Hoef

de Hoef bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.