De Huizenmarkt in Dalem (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Dalem

Woningmarkt Dalem

Dalem is een plaats in de gemeente Gorinchem. Deze plaats telt volgens het CBS 36.140 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 12 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Dalem. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 499.841 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 12
Gemiddelde vraagprijs € 499.841
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Dalem

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Dalem is 10 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Dalem moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Dalem.

Woningen recent verkocht in Dalem

Er zijn recent 12 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Dalem. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Dalem.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Dalem. Een eengezinswoning in Dalem komt het meest (83%) voor. Daarna komt een villa met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Dalem

In Dalem wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Dalem

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Dalem (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Dalem
Binnenring: Nederland

Dalem waar ligt dat?

Woningen te koop Dalem

Wil je een huis kopen in Dalem? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Dalem . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Dalem alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Dalem.

Bekijk hier alle koopwoningen in Dalem. Zoek je huurwoning in Dalem? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Dalem

Starterswoningen in Dalem zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Dalem zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Dalem zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Dalem? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Dalem

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Dalem is 3.871 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.403 euro).

Leeftijden Dalem

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Dalem vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Dalem

Dalem bestaat uit 19 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.