logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Dalem

Begrijp de huizenprijzen in Dalem met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Dalem

Dalem is een plaats in de gemeente Gorinchem. Deze plaats telt volgens het CBS 38.461 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Dalem. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 755.587 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 755.587
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Dalem

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Dalem is 10 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Dalem moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Dalem.

Woningen recent verkocht in Dalem

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Dalem. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Dalem.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Dalem. Een eengezinswoning in Dalem komt het meest (84%) voor. Daarna komt een villa met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Dalem

In Dalem wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Dalem

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Dalem (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Dalem

Starterswoningen in Dalem zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Dalem zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Dalem zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Dalem? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Dalem

Wil je een huis kopen in Dalem? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Dalem . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Dalem alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Dalem.

Bekijk alle koopwoningen in Dalem. Zoek je huurwoning in Dalem? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Dalem

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Dalem is 3.953 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.863 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Dalem

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Dalem vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Dalem

Dalem bestaat uit 21 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.