Huizenprijzen en de huizenmarkt in Daarlerveen

Begrijp de huizenprijzen in Daarlerveen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Daarlerveen

Daarlerveen is een plaats in de gemeente Hellendoorn. Deze plaats telt volgens het CBS 35.785 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Daarlerveen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 440.417 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 440.417
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Daarlerveen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Daarlerveen is 28 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Daarlerveen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Daarlerveen.

Woningen recent verkocht in Daarlerveen

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Daarlerveen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Daarlerveen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Daarlerveen. Een eengezinswoning in Daarlerveen komt het meest (86%) voor. Daarna komt een landhuis met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Daarlerveen

In Daarlerveen wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Daarlerveen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Daarlerveen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Daarlerveen

Starterswoningen in Daarlerveen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Daarlerveen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Daarlerveen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Daarlerveen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Daarlerveen

Wil je een huis kopen in Daarlerveen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Daarlerveen . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Daarlerveen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Daarlerveen.

Bekijk alle koopwoningen in Daarlerveen. Zoek je huurwoning in Daarlerveen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Daarlerveen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Daarlerveen is 2.827 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.555 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Daarlerveen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Daarlerveen vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Daarlerveen

Daarlerveen bestaat uit 9 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.