logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Daarle

Begrijp de huizenprijzen in Daarle met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Daarle

Daarle is een plaats in de gemeente Hellendoorn. Deze plaats telt volgens het CBS 36.261 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Daarle. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 410.998 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 410.998
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Daarle

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Daarle is 40 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Daarle kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Daarle

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Daarle. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Daarle.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Daarle. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Daarle. Een eengezinswoning in Daarle komt het meest (71%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 18% het meest voor.

Gezinssamenstelling Daarle

In Daarle wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Daarle

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Daarle (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Daarle

Starterswoningen in Daarle zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Daarle zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Daarle zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Daarle? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Daarle

Wil je een huis kopen in Daarle? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Daarle . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Daarle alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Daarle.

Bekijk alle koopwoningen in Daarle. Zoek je huurwoning in Daarle? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Daarle

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Daarle is 2.199 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.940 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Daarle

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Daarle vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Daarle

Daarle bestaat uit 9 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.