De Huizenmarkt in Daarle (november 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Daarle

Woningmarkt Daarle

Daarle is een plaats in de gemeente Hellendoorn. Deze plaats telt volgens het CBS 35.785 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Daarle. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 380.256 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 380.256
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Daarle

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Daarle is 21 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Daarle moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Daarle.

Woningen recent verkocht in Daarle

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Daarle. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Daarle.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Daarle. Een eengezinswoning in Daarle komt het meest (71%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 19% het meest voor.

Gezinssamenstelling Daarle

In Daarle wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Daarle

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Daarle (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Daarle
Binnenring: Nederland

Daarle waar ligt dat?

Woningen te koop Daarle

Wil je een huis kopen in Daarle? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Daarle . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Daarle alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Daarle.

Bekijk hier alle koopwoningen in Daarle. Zoek je huurwoning in Daarle? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Daarle

Starterswoningen in Daarle zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Daarle zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Daarle zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Daarle? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Daarle

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Daarle is 2.963 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.077 euro).

Leeftijden Daarle

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Daarle vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Daarle

Daarle bestaat uit 9 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.