logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Culemborg

Begrijp de huizenprijzen in Culemborg met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Culemborg

Culemborg is een plaats in de gemeente Culemborg. Deze plaats telt volgens het CBS 29.729 inwoners. Momenteel staan er 40 woningen te koop en zijn er recent 147 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Culemborg. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 463.453 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 40
Woningen recent verkocht 147
Gemiddelde vraagprijs € 463.453
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Culemborg

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Culemborg is 17 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Culemborg moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Culemborg.

Woningen recent verkocht in Culemborg

Er zijn recent 147 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Culemborg. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Culemborg.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Culemborg. Een eengezinswoning in Culemborg komt het meest (61%) voor. Daarna komt een portiekflat met 16% het meest voor.

Gezinssamenstelling Culemborg

In Culemborg wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Culemborg

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Culemborg (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Culemborg

Starterswoningen in Culemborg zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Culemborg zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Culemborg zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Culemborg? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Culemborg

Wil je een huis kopen in Culemborg? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Culemborg . Er staan momenteel 40 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Culemborg alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Culemborg.

Bekijk alle koopwoningen in Culemborg. Zoek je huurwoning in Culemborg? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Culemborg

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Culemborg is 3.718 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.517 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Culemborg

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Culemborg vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Culemborg

Culemborg bestaat uit 3 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.