De Huizenmarkt in Culemborg (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Culemborg

Woningmarkt Culemborg

Culemborg is een plaats in de gemeente Culemborg. Deze plaats telt volgens het CBS 32.985 inwoners. Momenteel staan er 77 woningen te koop en zijn er recent 177 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Culemborg. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 425.420 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 77
Woningen recent verkocht 177
Gemiddelde vraagprijs € 425.420
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Culemborg

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Culemborg is 18 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Culemborg moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Culemborg.

Woningen recent verkocht in Culemborg

Er zijn recent 177 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Culemborg. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Culemborg.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Culemborg. Een eengezinswoning in Culemborg komt het meest (60%) voor. Daarna komt een portiekflat met 17% het meest voor.

Gezinssamenstelling Culemborg

In Culemborg wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Culemborg

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Culemborg (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Culemborg
Binnenring: Nederland

Culemborg waar ligt dat?

Woningen te koop Culemborg

Wil je een huis kopen in Culemborg? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Culemborg . Er staan momenteel 77 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Culemborg alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Culemborg.

Bekijk hier alle koopwoningen in Culemborg. Zoek je huurwoning in Culemborg? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Culemborg

Starterswoningen in Culemborg zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Culemborg zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Culemborg zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Culemborg? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Culemborg

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Culemborg is 3.505 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.298 euro).

Leeftijden Culemborg

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Culemborg vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Culemborg

Culemborg bestaat uit 2 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Wijk
00
Beesd