Huizenprijzen en de huizenmarkt in Burgerbrug

Begrijp de huizenprijzen in Burgerbrug met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Burgerbrug

Burgerbrug is een plaats in de gemeente Schagen. Deze plaats telt volgens het CBS 46.365 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Burgerbrug. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 989.504 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 989.504
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Burgerbrug

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Burgerbrug is 15 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Burgerbrug moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Burgerbrug.

Woningen recent verkocht in Burgerbrug

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Burgerbrug. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Burgerbrug.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Burgerbrug. Een eengezinswoning in Burgerbrug komt het meest (79%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Burgerbrug

In Burgerbrug wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Burgerbrug

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Burgerbrug (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Burgerbrug

Starterswoningen in Burgerbrug zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Burgerbrug zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Burgerbrug zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Burgerbrug? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Burgerbrug

Wil je een huis kopen in Burgerbrug? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Burgerbrug . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Burgerbrug alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Burgerbrug.

Bekijk alle koopwoningen in Burgerbrug. Zoek je huurwoning in Burgerbrug? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Burgerbrug

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Burgerbrug is 3.131 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.430 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Burgerbrug

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Burgerbrug vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Burgerbrug

Burgerbrug bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.