Huizenprijzen en de huizenmarkt in Bosch en Duin

Begrijp de huizenprijzen in Bosch en Duin met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Bosch en Duin

Bosch en Duin is een plaats in de gemeente Zeist. Deze plaats telt volgens het CBS 63.310 inwoners. Momenteel staan er 11 woningen te koop en zijn er recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bosch en Duin. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 2.282.228 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 11
Woningen recent verkocht 9
Gemiddelde vraagprijs € 2.282.228
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Bosch en Duin

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Bosch en Duin is 46 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Bosch en Duin kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Bosch en Duin

Er zijn recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bosch en Duin. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Bosch en Duin.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Bosch en Duin. Een villa in Bosch en Duin komt het meest (60%) voor. Daarna komt een bungalow met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Bosch en Duin

In Bosch en Duin wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Bosch en Duin

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Bosch en Duin (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Bosch en Duin

Starterswoningen in Bosch en Duin zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Bosch en Duin zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Bosch en Duin zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Bosch en Duin? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Bosch en Duin

Wil je een huis kopen in Bosch en Duin? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Bosch en Duin . Er staan momenteel 11 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Bosch en Duin alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Bosch en Duin.

Bekijk alle koopwoningen in Bosch en Duin. Zoek je huurwoning in Bosch en Duin? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Bosch en Duin

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Bosch en Duin is 5.917 euro. Dit is een lichte stijging vergeleken met vorige jaar (5.866 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Bosch en Duin

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Bosch en Duin vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Bosch en Duin

Bosch en Duin bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.