Alle woningmarktinfo Blesdijke in gemeente Weststellingwerf

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Blesdijke

Een eerste blik op Blesdijke

Blesdijke is een plaats in de gemeente Weststellingwerf. Deze plaats telt volgens het CBS 25.715 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Blesdijke. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 672.146 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 672.146
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Blesdijke

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Blesdijke is 76 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Blesdijke kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Blesdijke

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Blesdijke. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Blesdijke.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Blesdijke. Een woonboerderij in Blesdijke komt het meest (58%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 24% het meest voor.

Gezinssamenstelling Blesdijke

In Blesdijke wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Blesdijke

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Blesdijke (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Blesdijke
Binnenring: Nederland

Blesdijke waar ligt dat?

Woningen te koop in Blesdijke

Wil je een huis kopen in Blesdijke? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Blesdijke . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Blesdijke alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Blesdijke.

Bekijk hier alle koopwoningen in Blesdijke. Zoek je huurwoning in Blesdijke? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Blesdijke

Starterswoningen in Blesdijke zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Blesdijke zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Blesdijke zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Blesdijke? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Blesdijke

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Blesdijke is 4.486 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.309 euro).

Leeftijden Blesdijke

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Blesdijke vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Blesdijke

Blesdijke bestaat uit 9 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.