Huizenprijzen en de huizenmarkt in Bentelo

Begrijp de huizenprijzen in Bentelo met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Bentelo

Bentelo is een plaats in de gemeente Hof van Twente. Deze plaats telt volgens het CBS 34.950 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bentelo. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 433.740 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 433.740
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Bentelo

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Bentelo is 34 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Bentelo moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Bentelo.

Woningen recent verkocht in Bentelo

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bentelo. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Bentelo.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Bentelo. Een eengezinswoning in Bentelo komt het meest (51%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 29% het meest voor.

Gezinssamenstelling Bentelo

In Bentelo wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Bentelo

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Bentelo (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Bentelo

Starterswoningen in Bentelo zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Bentelo zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Bentelo zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Bentelo? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Bentelo

Wil je een huis kopen in Bentelo? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Bentelo . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Bentelo alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Bentelo.

Bekijk alle koopwoningen in Bentelo. Zoek je huurwoning in Bentelo? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Bentelo

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Bentelo is 2.967 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.491 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Bentelo

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Bentelo vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Bentelo

Bentelo bestaat uit 10 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.