logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Baneheide

Begrijp de huizenprijzen in Baneheide met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Baneheide

Baneheide is een plaats in de gemeente Simpelveld. Deze plaats telt volgens het CBS 10.396 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Baneheide. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 612.105 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 612.105
Percentage gezinnen met kinderen 29%

Verkoopduur woningen in Baneheide

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Baneheide is 8 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Baneheide moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Baneheide.

Woningen recent verkocht in Baneheide

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Baneheide. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Baneheide.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Baneheide. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Baneheide. Een eengezinswoning in Baneheide komt het meest (67%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 33% het meest voor.

Gezinssamenstelling Baneheide

In Baneheide wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Baneheide

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Baneheide (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Baneheide

Starterswoningen in Baneheide zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Baneheide zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Baneheide zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Baneheide? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Baneheide

Wil je een huis kopen in Baneheide? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Baneheide . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Baneheide alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Baneheide.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Baneheide.

Bekijk alle koopwoningen in Baneheide. Zoek je huurwoning in Baneheide? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Baneheide

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Baneheide is 2.153 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (2.153 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Baneheide

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Baneheide vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Baneheide

Baneheide bestaat uit 2 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.