Huizenprijzen en de huizenmarkt in Andijk

Begrijp de huizenprijzen in Andijk met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Andijk

Andijk is een plaats in de gemeente Medemblik. Deze plaats telt volgens het CBS 44.455 inwoners. Momenteel staan er 28 woningen te koop en zijn er recent 30 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Andijk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 458.888 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 28
Woningen recent verkocht 30
Gemiddelde vraagprijs € 458.888
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Andijk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Andijk is 27 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Andijk moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Andijk.

Woningen recent verkocht in Andijk

Er zijn recent 30 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Andijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Andijk.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Andijk. Een eengezinswoning in Andijk komt het meest (85%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 4% het meest voor.

Gezinssamenstelling Andijk

In Andijk wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Andijk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Andijk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Andijk

Starterswoningen in Andijk zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Andijk zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Andijk zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Andijk? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Andijk

Wil je een huis kopen in Andijk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Andijk . Er staan momenteel 28 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Andijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Andijk.

Bekijk alle koopwoningen in Andijk. Zoek je huurwoning in Andijk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Andijk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Andijk is 3.231 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.093 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Andijk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Andijk vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Andijk

Andijk bestaat uit 13 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.