Huizenprijzen en de huizenmarkt in Amstelhoek

Begrijp de huizenprijzen in Amstelhoek met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Amstelhoek

Amstelhoek is een plaats in de gemeente De Ronde Venen. Deze plaats telt volgens het CBS 34.980 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Amstelhoek. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 598.018 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 598.018
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Amstelhoek

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Amstelhoek is 34 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Amstelhoek moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Amstelhoek.

Woningen recent verkocht in Amstelhoek

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Amstelhoek. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Amstelhoek.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Amstelhoek. Een eengezinswoning in Amstelhoek komt het meest (45%) voor. Daarna komt een portiekflat met 22% het meest voor.

Gezinssamenstelling Amstelhoek

In Amstelhoek wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Amstelhoek

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Amstelhoek (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Amstelhoek

Starterswoningen in Amstelhoek zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Amstelhoek zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Amstelhoek zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Amstelhoek? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Amstelhoek

Wil je een huis kopen in Amstelhoek? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Amstelhoek . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Amstelhoek alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Amstelhoek.

Bekijk alle koopwoningen in Amstelhoek. Zoek je huurwoning in Amstelhoek? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Amstelhoek

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Amstelhoek is 5.013 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (5.147 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Amstelhoek

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Amstelhoek vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Amstelhoek

Amstelhoek bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.