De Huizenmarkt in Ammerstol (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Ammerstol

Woningmarkt Ammerstol

Ammerstol is een plaats in de gemeente Krimpenerwaard. Deze plaats telt volgens het CBS 55.670 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 18 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ammerstol. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 497.428 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 18
Gemiddelde vraagprijs € 497.428
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Ammerstol

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Ammerstol is 38 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Ammerstol kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Ammerstol

Er zijn recent 18 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ammerstol. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Ammerstol.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Ammerstol. Een eengezinswoning in Ammerstol komt het meest (93%) voor. Daarna komt een herenhuis met 2% het meest voor.

Gezinssamenstelling Ammerstol

In Ammerstol wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Ammerstol

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Ammerstol (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Ammerstol
Binnenring: Nederland

Ammerstol waar ligt dat?

Woningen te koop Ammerstol

Wil je een huis kopen in Ammerstol? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Ammerstol . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Ammerstol alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Ammerstol.

Bekijk hier alle koopwoningen in Ammerstol. Zoek je huurwoning in Ammerstol? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Ammerstol

Starterswoningen in Ammerstol zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Ammerstol zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Ammerstol zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Ammerstol? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Ammerstol

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Ammerstol is 3.538 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.065 euro).

Leeftijden Ammerstol

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Ammerstol vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Ammerstol

Ammerstol bestaat uit 12 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.