De Huizenmarkt in Afferden L (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Afferden L

Woningmarkt Afferden L

Afferden L is een plaats in de gemeente Bergen (L.). Deze plaats telt volgens het CBS 13.095 inwoners. Momenteel staan er 6 woningen te koop en zijn er recent 16 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Afferden L. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 424.751 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 6
Woningen recent verkocht 16
Gemiddelde vraagprijs € 424.751
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Afferden L

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Afferden L is 47 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Afferden L kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Afferden L

Er zijn recent 16 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Afferden L. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Afferden L.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Afferden L. Een eengezinswoning in Afferden L komt het meest (79%) voor. Daarna komt een bungalow met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Afferden L

In Afferden L wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Afferden L

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Afferden L (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Afferden L
Binnenring: Nederland

Afferden L waar ligt dat?

Woningen te koop Afferden L

Wil je een huis kopen in Afferden L? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Afferden L . Er staan momenteel 6 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Afferden L alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Afferden L.

Bekijk hier alle koopwoningen in Afferden L. Zoek je huurwoning in Afferden L? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Afferden L

Starterswoningen in Afferden L zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Afferden L zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Afferden L zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Afferden L? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Afferden L

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Afferden L is 2.975 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.414 euro).

Leeftijden Afferden L

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Afferden L vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Afferden L

Afferden L bestaat uit 7 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.