logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Afferden L

Begrijp de huizenprijzen in Afferden L met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Afferden L

Afferden L is een plaats in de gemeente Bergen (L.). Deze plaats telt volgens het CBS 13.119 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Afferden L. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 426.310 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 9
Gemiddelde vraagprijs € 426.310
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Afferden L

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Afferden L is 45 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Afferden L kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Afferden L

Er zijn recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Afferden L. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Afferden L.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Afferden L. Een eengezinswoning in Afferden L komt het meest (80%) voor. Daarna komt een bungalow met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Afferden L

In Afferden L wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Afferden L

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Afferden L (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Afferden L

Starterswoningen in Afferden L zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Afferden L zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Afferden L zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Afferden L? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Afferden L

Wil je een huis kopen in Afferden L? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Afferden L . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Afferden L alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Afferden L.

Bekijk alle koopwoningen in Afferden L. Zoek je huurwoning in Afferden L? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Afferden L

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Afferden L is 2.779 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.033 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Afferden L

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Afferden L vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Afferden L

Afferden L bestaat uit 7 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.